Masterclass Arbeidscontract Overname

Live Online Training: Hoe kun je afscheid nemen van medewerkers zonder transitievergoeding

Donderdag 23 april 2020 om 9.30 uur
Vrijdag 24 april 2020 om 9.30 uur

Een arbeidscontract kan in plaats van een verbinding juist een ketting zijn. Hoe kun je deze ketting verbreken om juist ruimte te creeeren voor zowel het bedrijf als medewerker? In deze masterclass bespreken we drie veelvoorkomende situaties waarbij de arbeidsrelatie een last is geworden in plaats van een lust. Je leert de signalen herkennen en tevens hoe je op een waardige en toekomstgerichte manier elkaar verder helpt.

Meer informatie en aanmelden


Masterclass Reintegratie en Wet Verbetering Poortwachter

7 praktijkvoorbeelden van onbenutte mogelijkheden om reintegratie spoor 1, reintegratie spoor 2 en reintegratie spoor 3 UWV proof invulling te geven. Je ontdekt tevens creatieve toepassingsmogelijkheden van de wet verbetering poortwachter. die je in staat stellen om veel meer te kunnen doen dan voor mogelijk hield, om mensen weer aan het werk te helpen.

Meer informatie en aanmelden


Training: Afscheid zonder transitievergoeding?

Sinds de Wet Arbeidsmarkt in Balans lijkt het alsof een ontbinding van een arbeidsovereenkomst slechts alleen nog met een transitievergoeding kan plaatsvinden. In deze training gaan we 3 praktijkvoorbeelden laten zien, waar een ontbinding is gerealiseerd zonder transitievergoeding. Sterker nog werkgever en medewerker zijn elkaars ambassadeurs geworden in plaats van dat een vechtscheiding de verstandhouding voor altijd heeft beschadigd.

Meer informatie en aanmelden


 

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvangt nieuws en achtergrondartikelen over ontwikkelingen op het gebied van arbeid, verzuimpreventie en re-integratie.